Опис на производот

Одлуката модерното работно место да се направи поразновидно, удобно, релаксирачко и поинакво опкружување продолжува да се развива и веројатно само ќе расте во согласност со очекувањата и преференциите на работната сила. 

Новото работно место сè повеќе гледа современ дизајн кој го надополнува и е во контраст со модерниот, антички, ретро инспириран дизајн од средината на 70-тите години и индустрискиот шик (со еклектична мешавина на природни и индустриски материјали). Потрагата по естетика изработена рачно (а не по комисија) покажува дека се појавуваат сурови метали, грубо обработено дрво, синтетичка кожа и винил заедно со интензивни поп шари (дезени),  рачно обоено кадифе и бујно кадифе.

Овој производ е достапен во следните површински материјали:
Даб (храст) полица: даб, даб обоен во орев, даб обоен во црно, даб обоен во бука, темен даб.
Жичана рамка: бронза, бакар, бакар со висок сјај, индустриско сребро, црна, бела, златна.

Фотелја

 • Висина: 801 мм
 • Ширина: 615 мм
 • Длабочина: 865 мм
 • Висина на седиште: 412 мм
 • Длабочина на седиште: 520 мм

 

Двосед Софа

 • Висина: 801 мм
 • Ширина: 1200 мм
 • Длабочина: 865 мм
 • Висина на седиште: 412 мм
 • Длабочина на седиште : 520 мм

 

Тросед Софа

 • Висина: 801 мм
 • Ширина: 1780 мм
 • Длабочина: 865 мм
 • Висина на седиште: 412 мм
 • Длабочина на седиште: 520 мм

Категорија: Lounge мебел