Опис на производот

Grape дизајниран од норвешкото дизајнерско дуо, Morten & Jonas. Специјално дизајнирана лампа која комбинира обемни облини со грациозни линии. Grape е рачно изработено и силно инспирирано од традиционалната изработка што може да се проследи во фините детали што ја красат основата.

Гаранција: 10 години

Површински материјали
База

  • Црна

Нијанси:

  • Темно сива
  • Транспарентно
  • Зелена

Категорија: Lounge мебел