Опис на производот

Леснотијата и силата се комбинирани на совршен начин за да се создадат масите на Круз.

Белата Carrara и црните мермерни врвови на Markuina се нежно засновани на структурата, создавајќи оригинален ефект на „водна линија“. Достапни се во 4 различни димензионални верзии со асиметрична линија. Основната и геометриската структура е изработена од челик обработена со ласер (златен хром или црно/златно обоен) и им дава на масите елегантен и префинет стил.

Категорија: Lounge мебел