Опис на производот

Charme е софистициран и елегантен мебел инспириран од клубските софи и англиските селски куќи на почетокот на векот.

Целосно рачно изработен од висококвалитетна кожа и кадифе за тапацир, бара 60 часа работа и 242 копчиња кои се тапацирани и фиксирани рачно според традиционалниот систем на жици.

Категорија: Lounge мебел

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување