Опис на производот

Avi го одразува суштинското Orangebox уверување дека модерните канцеларии бараат одличен дизајн, реализиран со јасност и финеса.

Avi е достапен во две опции, ниска и висока, при тоа втората им нуди на вработените на отворено поголем степен на приватност за да обезбеди поголема разновидност и избор на дизајн, Avi Low и Avi High може да се користат поединечно или заедно, специфицирано со жичана рамка или рамна основа со четири ѕвездички.

Avi е надополнет со бројни помошни маси во различни стандардни завршни обработки.

Овој производ е достапен во следните површински материјали:
Основа и столб: RAL 9006, црна, камен, бела, индустриска сребрена, темно црвена, златна, хром, бронза, маслинесто зелена, бордо црвена, бакар, сива, полноќно сина.
Жична рамка: RAL 9006, црна, камена, бела, индустриско сребрена, темноцрвена, златна, хром, бронза, маслинесто зелена, црвена црвена, бакар, сива, полноќно сина.

Тапацирана столица на вртлива база

 • Висина: 820 мм
 • Ширина: 690 мм
 • Длабочина: 790 мм
 • Висина на седиште: 420 мм
 • Длабочина на седиште: 480 мм

Тапацирана столица на основа на жичана рамка.

 • Висина: 820 мм
 • Ширина: 690 мм
 • Длабочина: 790 мм
 • Висина на седиште: 420 мм
 • Длабочина на седиште: 480 мм

Тапацирана столица со висок грб на вртлива база.

 • Висина: 1180 мм
 • Ширина: 810 мм
 • Длабочина: 880 мм
 • Висина на седиште: 420 мм
 • Длабочина на седиште: 480 мм

Тапацирана столица со висок грб на основа на жичана рамка.

 • Висина: 1180 мм
 • Ширина: 810 мм
 • Длабочина: 880 мм
 • Висина на седиште: 420 мм
 • Длабочина на седиште: 480 мм

Категорија: Lounge мебел

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување