Опис на производот

Арбер е дизајнирана како дополнителна лежерна маса. Безвременски, компактен и атрактивен дизајн, благодарение на традиционалните материјали и процесот на производство,

Arber доаѓа во избор на даб или даб обоен во орев за најдобро да одговара на декорот на просторот и е достапен во три големини за да ги одрази различните работни сценарија.

Овој производ е достапен во следните површински материјали:
Рамка: даб, даб обоен во орев

Маса 650 x 850 мм

  • Висина: 350 мм
  • Ширина: 850 мм
  • Длабочина: 650 мм

Маса 650 x 1450 мм

  • Висина: 350 мм
  • Ширина: 1450 мм
  • Длабочина: 650 мм

Категорија: Lounge мебел