Опис на производот

Атрактивниот и современ дизајн природно се вклопува во различни архитектонски контексти. Цврстите и елегантни линии на софата делуваат како природен контрапункт на широкиот наслон со меки профилирани линии. Бескрајната поврзаност на овие два елементи е нагласена со отворени модули, кои поттикнуваат дружељубивост и поврзаност со околината, сугерирајќи опуштена, домашна атмосфера.

Софата нуди многу интересна комбинација на бои помеѓу наслонот и седиштето: може да ја означи разликата помеѓу два елементи или да ги обедини користејќи иста боја. Покрај традиционалните рамни сегменти, со или без наслон, системот комбинира аголни модули од 60 ° и 90 °, конкавни и конвексни со или без наслон, што овозможува голема слобода на составот и просторот. Перниците се длабоки и широки за секој корисник. Во структурата на софата се вметнуваат еластични ленти. Производот на овие формални интеракции е пријатно чувство на удобност.

Модулите за софа и пуф може да се нарачаат со вграден USB приклучок на конструкцијата.

Категорија: Lounge мебел

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување