Steelcase

Опис на производот

Тенки ногарки и брановидни линии, кои изгледаат како да лебдат во просторот, совршени бои, сјајни површини или комбинации на атрактивни природни состојки. Glamour е проект кој ја истражува елеганцијата во секој поглед, создавајќи шарм кој ги надминува времето, просторот и модата.

Работните бироа го менуваат својот изглед, во зависност од тоа како се вклопува завршната обработка на ногаркитесо дизајнот: од Wenge, Walnut и Eboni дрво, до бело и црно стакло.

Kategorija: Менаџмент