Опис на производот

Високо приспособливите ормари на Vari се дизајнирани да им го олеснат секојдневниот живот на клиентите. Ормарите совршено одговараат на естетските преференции и потребите за складирање. Стандардизирана, графитна сива внатрешна единица, која може да се прилагоди со цела палета на опции за завршна обработка во различни бои и завршна обработка за комплетирање на секој ентериер.

Орман со 2 врати:

  • Висина: 736/743 мм
  • Ширина: 1016/1030 мм
  • Длабочина: 400 мм

Орман со 4 врати:

  • Висина: 736/743 мм
  • Ширина: 2008/2022 мм
  • Длабочина: 400 мм

Орман со 3 врати:

  • Висина: 736/743 мм
  • Ширина: 1500/1514 мм
  • Длабочина: 600 мм

Категорија: Ормари и фиокари

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување