Опис на производот

Канцеларискиот орман е изработен од меламин и е комбиниран со врати и предни делови кои се нудат во широк избор на завршни материјали, вклучувајќи меламин, лакиран и дрвени, што ги прави разновидни и способни за прилагодување на работните простори.

Ормарите се нудат во две длабочини од 360 и 460 мм, тие се развиваат во неколку ширини (45 – 50 – 90 – 100 см) и до 5 висини (79,5 – 118 -156 – 195 – 233 см).

Страните имаат двојно бушење од 32 мм за лесно позиционирање на внатрешните полици, вратите и рамки за архивирање. Колекцијата Passepartout исто така нуди и избор од два типа на полици: меламин со дебелина од 25 мм или метал со дебелина од 25 мм.

Сите врати, вклучително и стаклената, се опремени со брава и челични шарки со отвор од 110 °. Нуди различни додатоци како што се: шарки со отворање за 165 °, уреди за меко затворање, голем избор на рачки, фрижидер, закачалка и друго.

Стаклените врати се достапни со полиран раб во проѕирна, гравирана и димена завршница или врамена со алуминиумска рачка која е веќе вметната на рамката.

Конфигурациите вклучуваат и ормари со фиоки за архивирање на висечки папки и на барање метално дно што може да се закачи на самата рамка.

Ормарите го комплетираат големото семејство Passepartout. Овој тип на ормар е наменет за чување документи или лични предмети на работното место.

Особено погодни за работни средини, библиотеки и работни простори, ормарите имаат фиксна ширина од 45 см и се нудат со 3 прегради за вкупна висина од 147 см или со 4 прегради за вкупна висина од 195 см. Преградите се затвораат со крилна врата и можат да бидат опремени со отвор што овозможува вметнување документи. Модулите може да се постават еден до друг и да се завршат со завршни врвови и страни кои вклучуваат различни елементи што ги прават еден систем.

Можете да изберете од три опции за затворање: заклучување со клуч, брава со комбинација или со картичка што ви овозможува отворање со едноставна пропусница за значка.

Како и со целата колекција Passepartout, вратите на ормарот се исто така достапни во различни завршни работи и можно е да се прилагоди и да се примени ABS пластичниот број однадвор, што овозможува моментално препознавање.

Категорија: Ормари и фиокари