Опис на производот

Madia ги разубавува сите директорските средини и сали за состаноци во кои е сместена и во исто време го нуди целиот неопходен простор за архивирање и чување на документи.

Единиците за складирање на Madia се достапни во две должини, 100 и 120 см и во две висини, 65 и 125 см. Единиците високи 125 см се опремени со структурна полица со дебелина од 28 мм за да се обезбеди поголема носивост. Сите ормари се опремени со прилагодливи ногарки за совршено израмнување на подот.

Конструкцијата е изработена од меламин и е надополнета со врати и врвови достапни во различни завршетоци: меламин, сјајно и мат дрво.

Исто така, можно е да има врата од гравирано стакло однадвор и витраж одвнатре, со дебелина од 6 мм, опремена со механизам за отворање со притискање (push-pull).

Комбинацијата на стаклени врати со меламин и дрвени врати создава совршен контраст во дебелината и материјалите.

Можноста за вградување на внатрешни полици со дебелина од 4 мм со проѕирно стакло 4 мм или меламин со дебелина од 18 мм со проѕирно стакло од 18 мм, овозможува поделба на просторот на 2, 3 и 4 прегради според моделот.

Сите меламински, лакирани и дрвени врати се достапни со отвор за притискање(push-pull), додека верзијата долга 60 см може да биде опремена со брава и рачка. Сите врати се опремени со шарки кои овозможуваат отворање од 110 °.

Madia претставува барана алтернатива на традиционалните единици за складирање и достапните завршетоци овозможуваат да се користи во оперативни, менаџерски и домашни средини. Овозможува поделба на просторот на 2, 3 и 4 прегради според моделот.

Категорија: Ормари и фиокари