Опис на производот

Floow е именуван по неговата „лебдечка“ рамка, која на ормарот му дава поедноставен изглед. Квалитетот е првокласен, а дизајнот е модерен, притоа и класичен. Добриот квалитет никогаш не излегува од мода.

Гаранција: 10 години

Површински материјали:
Овој производ е достапен во следните површински материјали:

  • Даб подмачкан со масло
  • Потполно подмачкан даб со масло
  • Потполно бел даб подмачкан со масло
  • Бел подмачкан даб со масло
  • Бел пигментиран даб

Опции

  • Висококвалитетна столарија
  • Зглобови во аглите и нозете
  • Лебдечка, цврста рамка
  • Материјали: дрво

Small Sideboard
Вкупни димензии: В 73 см x Ш136 см x Д 50 см

Large Sideboard
Вкупни димензии: В 73 см x Ш 202 см x Д 50 см

Категорија: Ормари и фиокари

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување