Опис на производот

Прекрасниот дизајн на Hanami столицата крие иновативни технички карактеристики и голема разновидност. Целосно изработена од ладно вбризгување на полиуретанска пена, наслонот е достапен во 3 различни висини.

Сите столици се достапни во сите тапацири од нашата колекција на бои и прилагодени со користење на различни ткаенини на истата столица.

Категорија: Менаџерски столици

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување