Опис на производот

Благодарение на разновидноста на тапацирот и можноста за комбинирање, столиците Charles го достигнуваат својот максимум во канцелариите и салоните.

Charles столиците нудат максимална удобност благодарение на трите клучни елементи како што се компактноста, исклучителната цврстина и интегрираниот полиуретански наслон за раце, секогаш тапациран во горниот дел.

Charles – Елегантен и репрезентативен во оригиналната верзија со наслон изработен од обликувана дабова иверица, Charles е составен од 3 елементи од пена, компактен и исклучително цврст.

Charles Wood – Столицата е достапна во верзија со 4 или 5 краци со тапациран грб или во обликувана дабова иверица.

Категорија: Менаџерски столици

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување