Опис на производот

Меки и елегантни линии, Amelie линиите на столици нудат исклучително ниво на удобност и комфор.

Хоризонталните линии на шевови кои се протегаат преку наслонот ја покажуваат дебелината на облогата, додека разновидните опции на материјали и хромираните наслони за раце ја прават Amelie софистициран и безвременски дизајнерски предмет.

Amelie Comfort – Меки и елегантни линии во комбинација на дизајнот со хоризонтални линии на шевовите кои се протегаат преку наслонот за грб, ја покажуваат дебелината на основата (подлогата) и ја нагласуваат удобноста.

Amelie Slim – Достапна е со висок и низок наслон, на основа на тркала со 5 краци, конзолна или ѕвездена основа.

Amelie Glue – Софистициран (префинет) профил со надворешни шевови ја прават оваа столица погодна како додаток за канцеларија, хотел и станбени простор.

Amelie Lounge – Удобна и релаксирачка фотелја идеална за чекална или салонски делови во деловниот простор.

Категорија: Менаџерски столици

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување