Опис на производот

Директорската маса Ono со својата панел структура претставува препознатлива слика на престижна и директорска канцеларија, дизајнирана да трае со текот на времето.

Симболот на лидерството е големината на работната плоча од 240 см. Работната плоча е компактна и цврста. Се состои од горен и долен дел од метал за да се добие вкупна дебелина од 75 мм. Естетиката на горниот дел е надополнета со алуминиумска периметарска рамка како карактеристика на целата колекција. Врвот е интегриран со структурата која формира единствен систем. Конструкциските страни од дрво или меламин имаат дебелина од 90 мм и се изработени со технологија на преклопување.

Скромниот панел структурно ги поврзува нозете со врвот и и дава на масата поголема сила. Панелот речиси целосно ја опкружува масата, гарантирајќи ја приватноста во текот на работното време. Луксузните завршни обработки и кожниот тапацир ја нагласуваат елеганцијата и атмосферата на работната средина.

Категорија: Менаџерски бироа