Опис на производот

Модерниот дизајн на директорската маса Ono се одликува со компактност и елеганција на алуминиумска структура во комбинација со квалитетни материјали како што се дрво и кожа.

Симболот на лидерството е големината на работната плоча од 240 см. Тенкиот дрвен врв се потпира на цврста рамка скриена со рамка со алуминиумски периметар. Посебната естетска вдлабнатина во профилот на масата го олеснува поставувањето на седиште со наслони за раце до работната плоча. Лизгачката плоча е вистинското решение за одржување на работната површина уредна и поврзана во исто време. Отворот на врвот овозможува пристап до електричните приклучоци лоцирани во лежиштето за жици подолу. Механизмот за отворање е опремен со безбедносен уред за заклучување за отворање и затворање.

Категорија: Менаџерски бироа

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување