Опис на производот

Обликот на масата го прави производот уникатен и тежок за имитација, многумина се обиделе, но никој не успеал.

Cx претставува точка на средба помеѓу индустриското производство и изработката: дрвениот врв, челичната плоча, алуминиумската рамка и кожните влошки се совршена комбинација за изразување на елеганција, престиж и луксуз.

Колекција полна со решенија за опремување на простори посветени на презентација во вашата компанија, како што се директорските канцеларии и салите за состаноци.

Мебелот е дизајниран да се прилагодува на секојдневната употреба и служи како технички дел за електризирање на работните алати.

Допир на престижот претставува бар фрижидер, која се наоѓа во посебен модул идеален за успешен менаџер кој прима клиенти во својата канцеларија.

Категорија: Менаџерски бироа

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување