Опис на производот

Канцелариската маса Asset со панели игра главна улога во директорската и управувачката средина.

Дебелината (38 мм) на панелите што ја карактеризираат носечката конструкција и работната плоча на масата е подвлечена со алуминиумска рамка вметната во специјална фреза во горниот дел на ногалките и прикачена под врвот од страна на посетителот. Обложените страни се опремени со прилагодливи ногарки кои овозможуваат работната плоча да биде совршено хоризонтална.

За поголема стабилност на конструкцијата, вградена е плоча со дебелина од 18 mm, достапна во две висини: 30 и 53 cm.
Опцијата за поврзување на работната маса со практичен носечки сервисен мебел овозможува да додадете флексибилност и поддршка на работната станица. Практични сервисни ормани, во кои има електрична инсталација за работната маса, се достапни во две варијанти: со регал за книги или со лизгачка врата.

Категорија: Менаџерски бироа

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување