Опис на производот

Структурата на работната маса претставува комбинација од естетски елементи и структурни детали на една безвременско маса. Конструкцијата е изработена од конусни ногарки и периметарска рамка изградена од единечен алуминиумски профил В. 5 см x 3 см.

Директорските маси се достапни во големини Ш. 180 – 200 – 220 см, Д. 90 см, додека оперативните маси со следните димензии Ш. 140 – 160 – 180 – 200 см, Д. 80 см.

Категорија: Менаџерски бироа