Опис на производот

Колекцијата Ono вклучува низа квадратни и правоаголни маси за состаноци. Масата за состаноци е дизајнирана да ги спои луѓето и идеите, да биде функционална и ергономска, како и репрезентативна. Комбинација на елеганција и цврстина со јасни линии кои остануваат непроменети со текот на времето.

Флексибилноста на Ono масите даваат широк избор на големини, завршетоци и можност за избор на тип на конструкција, која може да биде изработена од алуминиум во комбинација со режисерска маса или класика со панелни ногарки, со што се преиспитува концептот на конференциски маси без да се занемари референцата на традицијата.

Категорија: Маси за состаноци

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување