Опис на производот

Dr. масите за состаноци не ги изневеруваат очекувањата, бидејќи нивниот софистициран дизајн и избор на најквалитетни материјали придонесуваат за природното чувство на позитивност. Достапни се во две должини: 240 и 280 см.

Dr. масите за состаноци може да се интегрираат со најсовремени пристапи, идеални за работа со лаптопи и паметни уреди.
Тркалезната маса се издвојува по својата елегантна и скапоцена изработка. Престижна маса со големи стаклени плочи како 140 и 160 см во комбинација со целосно дрвена структура создадена преку специјални технологии за обработка или во лакирана завршна обработка. Погоден е за до 6 лица.

Категорија: Маси за состаноци

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување