Опис на производот

Силната страна е широката модуларност на масите за состаноци што ви овозможува да изберете помеѓу широк опсег на форми и големини.

Конзистентноста, претставена со силната дебелина на рамката, е точна за опишување на меѓусебната поврзаност помеѓу различните елементи што ја сочинуваат колекцијата Cx.

Passepartout шкафовите за складирање се прилагодени за Cx со вклучување на елементи кои имаат за цел да ја разубават канцеларијата на високо ниво.

Категорија: Маси за состаноци

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување