Опис на производот

Елегантните и функционални маси за состаноци ја комплетираат колекцијата Asset – се нудат во различни варијанти, со ногарки на панели, цевчеста метална рамка или на столбови.

Модуларноста ги прави погодни за секаков вид простор, создавајќи функционални сали за состаноци со саканите димензии.

Палетата на меламински и стаклени завршни обработки им дава живот на комбинациите на бои и контрасти на материјали, кои ги разубавуваат масите, правејќи ги погодни за секоја ситуација. За да биде поцврста, стаклената плоча со дебелина од 10 мм е залепена на меламинска плоча со дебелина од 28 мм со вкупна дебелина од 38 мм. Ова овозможува слободно да се комбинира со меламински врвови со дебелина од 38 мм, создавајќи различни конфигурации.

Модулите за фиксна маса со должина од 240 см и 280 см можат да примат од 6 до 10 луѓе, додека модуларните елементи овозможуваат композицијата на масата да се прошири по потреба со користење на панели со различни големини.

Масите за состаноци длабоки 80 см ја олеснуваат соработката и визуелниот контакт, бидејќи преку аголниот модул кој овозможува нивен континуитет, може да се распореди во форма на потковица, сала за состаноци или осмоаголна форма.

Asset колекцијата вклучува систем на медиумски ѕид, станица за дискусија и размена која ги поддржува корисниците на профитабилен начин, им овозможува да споделуваат информации, поддржува телеконференции и поттикнува здружување помеѓу колегите.

Категорија: Маси за состаноци