Опис на производот

Mобилниот елементи спаѓа во групата подвижни и повеќенаменски алатки. Тие наоѓаат примена во секоја ситуација на соработка. Сите Mобилниот елементи овозможуваат лесен и едноставен пристап до електрична енергија, простор за складирање на материјал, храна, пијалок и друг прибор.

Предности и карактеристики:

  • Mобилниот елементи овозможуваат брзо монтирање и реорганизирање на просториите за соработка.
  • Тие овозможуваат луѓето да се чувствуваат пријатно додека презентираат, се движат и ја менуваат положбата.
  • Висината може да се подесува со цел да се постигне поголема удобност и ергономија.

 

Издржливост: Mобилниот елементи се составени од 98% рециклирачки материјали и не содржат опасни материи.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување