Опис на производот

Catering Moby: функционален, флексибилен и атрактивен

Идеален за конференции и состаноци – нуди простор за садови, прибор, пијалоци, дури и помал оброк, со вградена корпа за отпадоци.

Catering Moby има неутрален дизајн кој му овозможува да се вклопи со која било коференциска сала или простор.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување