Опис на производот

Verb е интегрирана колекција која вклучува мебел во училница, вклучувајќи клупи, табли и предавачки станици дизајнирани да поддржат голем број образовни методи на настава и учење

Verb маси

Verb масите за училници се специјално дизајнирани да поддржуваат различни начини на учење. Бирото во форма на шеврон ја подобрува видливоста, ја поттикнува соработката и помага да се дефинира личен простор за учење.

Мобилните клупи за училница охрабруваат лесни смени помеѓу предавање, дискусија и работа на проекти. Единствените форми на колекцијата Verb промовираат интеракција. Различни големини овозможуваат работната површина на Verb да се вклопи во секој образовен простор.

Работно биро за предавачи

Verb со придружни додатоци го прави идеално биро за предавачи во однос на наставата, соработката и фокусираната работа. Предавање покрај работно биро и интегрирана столица – без разлика дали стоите, седите или се наведнувате.

 • Се состои од биро и говорница
 • Обезбедува поддршка за повеќе позиции и режими
 • Нуди складирање на материјали и алатки на дофат на раце

Verb Табли за пишување

Таблите се основа за соработка, прикажување и презентирање во училниците, совршени за активно учење. Малите суви бришачи за лична употреба, доволно големи за споделување додека работите во тим, ја прават соработката поприродна. Со едноставно поставување на таблата „Верб“ во соодветниот место на работната маса, учениците добиваат приватност за тест периоди и фокусирана работа.

Verb држачот за табла

Држачот за табла овозможува ефикасно прикажување, складирање и презентирање на содржина на таблите, секогаш кога има соработка во училницата. Повеќе опции за поместување на таблите и закачалките обезбедуваат уште повеќе опции за презентација.

 • две нивоа за чување и прикажување на содржината
 • Целосно ротирачки тркала
 • интегрирани рачки
 • ѕидни држачи за складирање на табли
 • горни и долни шини за складирање на опрема
 • Секоја ѕидна закачалка содржи две бели табли

Verb Flip Top маси

Бирото Verb Flip Top промовира активно учење со охрабрување на учениците да се движат и дозволувајќи им на наставниците да го сменат распоредот во училницата. Наставниците можат да одржуваат индивидуални предавања, да формираат мали групи или да презентираат на целата класа, со што ќе им овозможат на учениците да научат клучни вештини како што се соработка и креативно размислување.

Спецификација

Површина на Verb биро

 • три различни облици
 • закачалки на краеви од масата

Станица за предавачот

 • достапна во две должини
 • Ногарки со тркалца
 • опционален Caddy за складирање на работи
 • Преден панел за поголема приватност
 • опционално држач за пијачка

Ѕиден држач

 • достапен во две големини, вклучувајќи 4 – 5 закачалки
 • дополнителни закачалки се достапни со порачка

Verb Flip Top опции

Правоаголен облик на површина H740mm

W1200 x D650mm
W1400 x D700mm
W1400 x D650mm
W1500 x D700mm
W1500 x D650mm
W1600 x D700mm
W1600 x D800mm

V Облик ( шеврон ) H740mm

W1400 x D700mm
W1400 x D650mm
W1500 x D700mm
W1500 x D650mm
W1600 x D700mm
W1600 x D800mm

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување