Опис на производот

TouchDown е повеќенаменска работна површина достапна во повече димензии на различни височини. Може да се користи како дополнителен простор за биро, привремено работно место или стоечка маса за повремена дискусија.

Мобилен + флексибилна работна површина

Тркалата на масата TouchDown ја прават мобилна и флексибилна за употреба, идеална за простори во зони за комуникација.

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување