Steelcase

Опис на производот

Talk Time е флексибилна конференциска маса која се склопува и расклопува. Ногарките многу лесно се превртуваат. Погодна е за состаноци или за тренинг сали на кои им е потребно постојано реорганизирање. Taa е многу силна и стабилна.

Предности и карактеристики:

  • Двете хоризонтални пречки (шипки) даваат поголема стабилност и овозможуваат да се употреби површински дел со било која дебелина (25мм, 19мм, 14мм.)
  • Во зависност од потребата, ногарките може да се закочат или ослободат без употреба на алат, само со помош на интегрирана рачка (која содржи безбедносен механизам за избегнување на ненамерна употреба).
  • Поединечните маси, од страна се прикачуваат една за друга. Тоа им овозможува на корисниците да вклучат неопределен број на маси, со што ќе заштедат на средства.

Издржливост: Talk Time конференциската маса е составена од 99% рециклирачки материјали и не содржи опасни материи.

Преземете