Опис на производот

Kalidro претставува интелигентен систем на конференциски бироа. Kalidro е исклучително флексибилен и атрактивен систем на бироа за конференции со широк спектар на можности на различните конфигурации. Она што го прави Kalidroпосебно ефективен е големиот број на различни големини на маси, дополнети со универзални горни површини кои опфаќаат до 1600 х 1600mmФункционалноста којаKalidro ја поседува е несомнена: модуларен систем, јака конструкција, брзо склопување и компатибилност со сите Kalidro додатоци.

Индивидуални комбинации на боја преку:

– Различно обоени или полирани агли

– Различно обоени, контрастни рамки

Флексибилни примери на дизајнот преку:

– T-конектори

– Поврзувачки елементи

Паметен кабелски систем вклучувајќи заштитници за кабли на површината на бирото

Преземете