Опис на производот

Fusion конференциската маса нуди елегантни и едноставни решенија. Елементите може лесно да се прилагодат и да овозможат различни конфигурации. Нејзиниот дизајн и управување на кабловскиот менаџмент ја олеснува употребата на лап топ и ја прави конференциската врска (конекцијата) за време на состанокот многу јасна и едноставна.

Предности и карактеристики

  • Fusion се прилагодува на културата на секоја компанија.
  • Ногарките можат да бидат заеднички (една ногарка за две маси ), со што се штеди простор и пари.
  • Едноставна конструкција.
  • Сите конференциски апликации се опфатени во еден единствен домен.
  • Fusion конференциската маса нуди опции за кабловски менаџмент.
  • Одржливост: Fusion е 99% од рециклирачки материјали, не содржи опасни материи.