Опис на производот

FrameFour конференциската маса ви овозможува флексибилност во просторот и ја поттикнува соработката и движењето помеѓу соработниците.

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување