Опис на производот

4.8 конференциска маса е маса за состаноци која ја интегрира технологија. Иновативното “приклучи се и работи” поврзување е интегрирано во централниот дел. Тоа овозможува работната површина да биде уредна.

Предности и карактеристики

  • 4.8 конференциска маса овозможува моментално поврзување соелектрична енергија и податоци.
  • Иновативната интеграција на технологијата ја олеснува врскатапомеѓу луѓето и го забрзува протокот на информации.
  • Светло отворената алуминиумска структура го максимизира просторот за нозете, за подобра удобност и мобилност: масатаима само 4 ногарки за моделот со широчина од 3 200cm и 6 ногарки за 4 800 см.
  • 4.8 конференциска маса овозможува голем капацитет за складирањекабли, за менаџерите и за корисниците.
  • Одржливост: 4.8 конференциската маса е 98% од рециклирачки материјали и не содржи опасни материи.

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување