Опис на производот

Westside работната столица е проектирана за простории кои имаат многу барања како што се неформални канцелариски простории, кафитерии и хотели каде што традиционално се седи до заборав. Таа е практична и иновативна – брилијантно дизајнирана да понуди флексибилност, цврстина и удобност на седењето во нетрадиционални ситуации.

Динамично седење

Чист и едноставен облик, следејќи линии кои овозможуваат искрена слобода на движењето штом корисникот седне, и доволно е лесна (4,8 кг) така што се поместува без проблеми.

Удобна линија – Флексибилната и ергономична форма наWestside е идеална за фреквентни места каде што луѓето седат на многу различни начини.

Паметна за околината

Westside работната столица е направена само од две компоненти, два материјала и се составува без шрафови.

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување