Опис на производот

QiVi е столица за состаноци која е дизајнирана да поттикне движење, поддржува различни положби и гарантира ергономска удобност, благодарејќи на иновативната комбинација на централен наслон и лизгачко седиште.

Оваа комбинација овозможува столицата да ги следи движењата на Вашето тело, односно природно да ја менувате положбата во текот на подолги периоди на седење.

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување