Опис на производот

Palm од асортиманот на Bolia е составен дел од серијата столици, кој на елегантен начин ги соединува удобноста, функцијата и дизајнот. Palm доаѓа во повеќе форми и бои, а сега е достапна со уште две нови бази: 5 крака база со тркалца и без тркалца.