Опис на производот

Northside ви дава препознатлив изглед на менаџерското биро. Комбинацијата на високoквалитна ткаенина опшиена на седиштето и потпирачот за грбот, дава елеганција, удобност и пријатно опкружување – совршена атмосфера за формалните состаноци.

Northside е идеален за енергичнитимски состаноци, каде што луѓето ќе можат брзо да го реорганизираат просторот, доколку е потребно.

Последно нешто што сакате е луѓето да се чувствуваат непријатно за време на долгите состаноци и обуки. Northside е одлично решение за седење во такви ситуации, како и за презентации, видео конференции и секојдневна соработка на групите.

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување