Опис на производот

i2i работната столица е дизајнирана така што им овозможува на луѓето да бидат ориентирани кон своите колеги без одземање на фокусот и жртвување на удобноста. Оваа столица поддржува разни ставови и положби на седењето така што корисниците при тоа остануваат ангажирани без попречување и поврзани во секој момент. Иновативниот двојно-вртлив механизам овозможува „око за информација“ или „очи во очи“ ориентација на соговорникот.

  • i2i работната столица е ослободена од дополнителни подесувања;
  • Hејзиниот систем на наслонот FINGERS (прстисе одговорни за удобност и поддршка на телото во која било положба на седење
  • Вртливиот механизам им овозможува на корисниците вртење на седиштата и наслоните заедно, како и вртење на наслонот независно од седиштето и со тоа им овозможува на корисниците, без промена на положбата на седење,  непотребно станување од столицата и дополнително оптоварување, да се свртат кон кој било од соговорниците. Корисникот го задржува ставот, само ја менува ориентацијата.

Преземете