Опис на производот

Oставете добар впечаток!

Дочекате ги своите гости со Eastsideстолицата, столица за посетители која нуди високи разновидни перформанси и добар изглед – а при тоа е удобна во секоја ситуација. Без остри рабови, Eastsideстолицата е лесна за прилагодување, идеална за состаноци, конференции и тимски работи.

Елеганција

Eastside столицата се вклопува без многу труд во секое канцелариско опкружување. Чиста е, со неутрален дизајн кој може да се мери со која било работна столица.

Удобност при долги периоди

Отворената форма обезбедува длабоко седење и висок наслон и со сигурност е јака и исполнета со ергономска пена.

Паметна за околината

Eastside е направена од неколку елементи без шрафови и намален број ниско-енергетски материјали.