Опис на производот

Cavatina претставува широк спектар на столици, што нудат софистициран „допир“ на секој работен простор. Обезбедува низа решенија за седење што одговараат на секоја пригода – од индивидуални места до места за соработка и состаноци.

Софистицирана естетика 

Инспириран од 70-тите години и дизајниран од италијанското дизајнерско студио Odo Fioravanti, Cavatina носи високостепена естетика на модерното работно место. Cavatina нуди прилагодлив стил, со широк спектар на бои и опции на материјали, како што се дрво, пластика и тапацир.

Палета на производи:

  • 4 legs
  • Sled
  • Cantilever
  • Conference
  • Conference castors
  • Conference castors height adjustable
  • Stool
  • Sled barstool

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување