Опис на производот

Совршено практичен систем на седење, предвиден за приемни простории и простории за кратко седење. Неколку можности за седење во низа, можно е дополнување со група столици.

Естетски дофатни форми, современи бои и модерни материјали.

Постои можност за комбинирање на местото на седење и масичката, што со својата функционалност го потполнува одговорот на сите потребни корисници на тој тип на седење.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување