Опис на производот

Think столицата е конструирана интуитувно да реагира на движењата на телото за да обезбеди удобност.Потполно редизајнирана и реконструирана, Think е умна, едноставна и совесна.

Во 2004 година за Think столицата многу бргу почнаа да зборуваат како за револуционерна иновација, со што стана светски најдобро продаван производ.Како прв Cradle to Cradle сертификуван производ на планетата, создаде повеќе стандарди на одржливост во широката индустрија.

УМНА
Think столицата чувствува што му е потребно на вашето тело. Интегрираниот LiveBack систем е во склад со вашето тело и се движи со вас додека ја менувате положбата. Таа има подобрено седиште со подесување на тежината , така да во неа секој веднаш по седнувањето може да ја почувствува целокупната удобност која таа ја нуди.

ЕДНОСТАВНА
Think е едноставна за користење.Интелегентниот дизајн му овозможува на корисникот да ја персонализира својата удобност низ неколкуте различни подесувања.

СОВЕСНА
Think-от го намалува своето влијание на човековото здравје преку животната средина. Think-от е составена од делови кои имаат 99 % можност за рециклирање. Steelcase ви овозможува да имате столче кое многу лесно ќе го рециклирате по изминатиот работн век.


Овој редизајн е базиран на светските трендови и сериозни истражувања за потребите на корисникот.

Денес,работниците се мобилни.Својот работен ден не го поминуваат само на нивното работна биро, туку на повеќе различни места.

Во меѓувреме, научивме повеќе за новите материјали, новата технологија и новите можности за бизнис.Се здобивме со дополнителни 8 години исклуство како дизајнери и инженери.

Со ова знаење, восхит Ви го претставуваме редизајнираниот модел на една од нашитe најпродавани столици, Think.

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување