Опис на производот

Новиот SILQ ™ стол е дизајниран за флексибилните работни простори како што се денешните канцеларии. Начинот на кој реагира на положбата и висината на лицето е уникатен за секој корисник. Столот SILQ заменува стотици делови со едноставен материјал кој се претвора во механизам.

Полимерот со високи перформанси реагира како карбонските влакна, овозможувајќи природно движење на човечкото тело без употреба на вообичаените механизми кои се потребни за работните столици. Единственото поставување потребно за уникатно и целосно прилагодување е приспособување на висината. SILQ нуди експанзивна разновидност на материјални комбинации, вклучувајќи опции за дигитално печатење.

Со користењето на дигитално печатените ткаенини Designtex може да се персонализираат столицата и да се поттикне креативноста во просторот. Столицата SILQ е достапна во верзија со карбонски влакна и новиот полимер со високи перформанси.

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување