Опис на производот

Комбинирајќи го LTC2 наслонот со силна мрежа за поддршка, модерниот Please Air естетски совршено се вклопува како во канцеларија, така и дома. Преку иновативен и патентиран производствен процес мрежата беспрекорно се вклопува во рамката, истовремено обезбедувајќи еднаква поддршка и исклучителна удобност – притоа останувајќи верна на ергономската етика на оваа линија производи.

Нови комбинации од бои и материјали и даваат на Please Air столицата свеж и пријатен изглед, кој им овозможува на корисниците да ја персонализираат за таа да одговара на секој простор.

Преземете