Steelcase

Опис на производот

Работната столица Let’s B обезбедува балансиран современ пристап кон седењето. Проактивниот пристап на корисникот му овозможува удобност и здравје, со извонредна ергономска поддршка иинтуитивни кориснички прилагодувања. Достапна е по поволна цена и со широк опсег на бои.

  • Карактеристики: едноставно фиксирање на положбата и отпорноста на наслонот, лизгачко подесување на длабочината на седиштето, подесување на висина на седиштето и раконаслоните.
  • Вграден држач за картичка со име на наслонот, што овозможува персонализација и помага при управување со инвентарот.
  • Флексибилен наслон за грб кој ги следи вашите движења.
  • Бидејќи горниот и долниот дел на грбот бараат различни видови на поддршка, Let’s B потпирачот за грб се состои од два различни материјали: густа пена на горниот дел и мека пена на долниот дел на потпирачот за грб.
  • Прилагодувањата се интуитивни и лесни за употреба.
  • Се состои од 50 % рециклирачки материјал.

Преземете