Опис на производот

Обликуваниот наслон и текстурираниот, рафиниран изглед на Amia столиците веднаш ќе ве привлечат! И колку порано седнете и ја пробате Amia столицата, ќе знаете дека сте пронашле нешто посебно. Задниот дел на седиштето, како и долниот дел на наслонот автоматски ќе се прилагодат на вашата форма на телото. Удобноста никогаш не изгледала толку добро со квалитетните материјали и елегантни детали.

– Долниот дел од наслонот му дава потпора на грбот, а удобноста на седиштето ви пружа моментална удобност.

– Amia работните столици, посетителите ќе може да ги добијат во црна или платинеста варијанта.

 

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување