Опис на производот

Volum Art обезбедува комплет елементи за складирање со цел да го задоволи најширокиот спектар на потреби за складирање, без да се загрози естетиката и функционалноста.

Основни компоненти
Од индивидуални ниски комоди и ормари со средна големина, до високи ормари и самостоечки жардињери, Volum Art е разновидно и целосно семејство на елементи за складирање.

Едноставна функционалност
Сеопфатните елементи овозможуваат флексибилно планирање на просторот и можност за полнење и поврзување на електронските уреди, притоа создавајќи разновиден канцелариски распоред без да се загрози естетиката или функционалноста.

Дизајн
Чистиот дизајн во комбинација со богатиот избор на разнобојни материјали и завршни површински материјали, му дава на корисникот неограничен избор на можности и свежина и модерен изглед на било кој простор. Без разлика дали е во поединечен или во заеднички простор, новата линија на ормари овозможува складирање, приватност и поделба на просторот.

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување