Опис на производот

Universal е комплет елементи за складирање кој се состои од ормари со среден и голем капацитет изработени од издржливи материјали.

Создавање простор

Universal ормарите со различни висини создаваат граници и го дефинираат просторот, пружајќи им на луѓето звучна и визуелна приватност.

Дизајнот на елементите лесно се комбинира со останатиот мебел, што овие елементи ги прави сеопфатни и флексибилни за структурирање и оптимизација на просторот кој ја поддржува фокусираната работа и соработка.

Нека биде ваш!

Изразете ја културата на вашата компанија со овој широк избор. Од низа димензии и материјали до широк спектар на бои и различни модели на рачки – Universal storage им ја олеснува работата на дизајнерите.

Преземете