Опис на производот

Moby канцеларискиот плакар е индивидуален исто колку и вие! Moby е проширлив, подвижен мебел за складирање. Може лично да се прилагоди како во внатрешноста, така и однадвор со додатоците кои ви овозможуваат да ги организирате вашите работи на начин на кој што сакате. И поради тоа што Moby е подвижен, можете да го понесете со себе и секогаш да го имате при рака. Moby поседува доволна неподвижна работна површина, што е идеално за лаптопи или неформално место за состанок. Исто така може да се употреби за создавање приватност и одвојување на просторот. Со Moby при рака, можете да бидете во состојба да поставите своја приватна канцеларија каде било и кога било.

 Неформално место за состаноци за вас и за вашиот тим

– Лична канцеларија каде било и кога било и да најдете место за работа

– Подобро искористување на просторот со површина намалена за 14%

– Сите предмети кои ги поседувате се на средбата 

-25% побрз пристап до вашите работи

Преземете

For a better day @ work!
Пријавете се на
Delightful News
и
дознајте ги најновите канцелариски
трендови и решенија

Билтен зачленување