Опис на производот

Implicit персоналниот фиокар е дел од асортиманот на ормари кој ги нуди следните конфигурации: поддршка, поставеност и мобилност. Тој ја поддржува флексибилноста во рамките на работното место.

Предности и карактеристики:

  • Големиот број на надворешни и внатрешни додатоци нудат можност за чување/ складирање, како на лични така и на деловни предмети.
  • Едноставниот дизајн и можноста да се мешаат материјалите (челик, меламин и дрво), само потврдува дека се лесно прилагодливи кон било кој стил.
  • Перницата која е фиксирана на површината, нуди поддршка при соработка на масата.
  • Новиот фиокар со додаток за складирање е совршено решение за складирање на регистратори и лични предмети.
  • На одбраните завршни обработки, Implicit нуди Seamless Edge, со што се создава елегантно, долготрајно и поодржливо “edgeband ” решение.
  • Одржливост: Implicit е 98% (челик верзија) и 97% (меламин верзија) со можност да се рециклира. Двете верзии не содржат опасни материи.

Преземете